Over de auteur

Ik ben Rens Dietz, communicatiewetenschapper, geïnteresseerd in de rol van muziek op de maatschappij en gefascineerd door muziekcultuur. Check voor meer muzikale projecten van mij: muziekishetantwoord.nl

Gegrepen door de postpunkrevivals in de zeroes en de afgelopen jaren ben ik mezelf gaan verdiepen in andere punk- en postpunkhypes. Meestal waren het hypes, maar misten ze hun effect niet. Ik hoop dat deze website en het boek je inspireren verder te lezen en luisteren. Check ook dit NPO Radio 1-interview:

Als je vragen hebt of een recensie-exemplaar wil ontvangen, gebruik dan onderstaand formulier. Mag ook via Twitter of LinkedIn.

Meer muziekhobby’s van mij bekijken? Check campagnemuziek.nl, sportzomermuziek.nl of covidmuziek.nl.

Het boek is in eigen beheer uitgegeven (do-it-yourself!) en de (eigen) uitgeverij is vindbaar als RWDIY bij KVK (nr: 78409535). Bovenstaande afbeelding download je hier en hier een beeld van de cover.